Reclama1

marți, 13 ianuarie 2015

Răscrucea: DE CE LIPSESTE RUSIA DIN TEORIILE CONSPIRATIONISTE?

Răscrucea: DE CE LIPSESTE RUSIA DIN TEORIILE CONSPIRATIONISTE?



DE CE LIPSESTE RUSIA DIN TEORIILE CONSPIRATIONISTE?

Nota noastra: Iata ca la multitudinea de diverse teorii ale conspiratiei se mai adauga inca unele pe care le-au emis cei de la Răscrucea intr-un editorial recent.

Serviciile secrete americane i-au antrenat pe talibani si au creat organizatia Al-Qaida, cu obiectivul initial de a lupta impotriva militarilor rusi din Afganistan.
Osama bin Laden a fost agent american si CIA a stiut intotdeauna unde se afla. El, de fapt, nici nu a fost omorat, ci dus intr- o locatie secreta, unde duce o viata de nabab.

Atentatele de la 11 septembrie 2001 nu au fost comise de islamisti. Turnurile Gemene din New York nu s-au prabusit dupa impactul cu doua avioane de pasageri, ci a fost vorba de o implozie. Salariatii evrei care lucrau in firmele cu sediile in Turnurile Gemene nu au venit la lucru pe 11 septembrie 2001 pentru ca stiau ce urmeaza sa se intample.
Atentatele din 2001, soldate cu peste 3000 de morti, au fost puse la cale de evreii americani pentru a crea o psihoza de frica si pentru a pune mana pe petrolul arab.

Mai recent, organizatia Statul Islamic nu este opera jihadistilor. SI este creat tot de americani, pentru a-l da jos de la putere pe Bashar al-Assad. Pe cale de consecinta, atentatele de la redactia revistei Charlie Hebdo si de la supermarketul evreiesc de la Paris au fost regizate de americani, pentru a le arata pisica arogantilor francezi.
Regimul de la Kiev nu lupta pentru pastrarea independentei Ucrainei. El este alcatuit din papusari dirijati de Occident, cu singurul obiectiv real de a pune tara pe tava Vestului.

Toate aceste teorii sunt foarte atractive, dar sufera de un mare defect. Nicaieri nu e vorba de Rusia. Oare de ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu