Reclama1

marți, 15 iulie 2014

Iata ce contine cu adevarat aceste celebre bauturi Coca Cola & Pepsi !

Iata ce contine cu adevarat aceste celebre bauturi Coca Cola & Pepsi !
Probabil cunoasteti deja faptul ca aceasta bautura este responsabila de poluarea apelor teritoriale ale altor tari. Cunoasteti, probabil, la fel de bine, ca aceasta bautura este una toxica. Dupa ce veti termina de citit acest articol informativ, veti intelege exact ce ajunge in corpul dumneavoastra, iar acest lucru, probabil, o sa va ajute sa renuntati la obiceiul de a mai consuma aceasta bautura.
Iata ce contine cu adevarat celebrul suc Coca-Cola:
Apa de la robinet carbogazoasa (sifon) – Apa care exista la robinetul tau de la bucatarie, exista, de asemenea in Coca-Cola dumneavoastra. Adaugarea dioxidului de carbon creste secretia gastrica si poate produce afectiuni gastrice. Iata cum arata apa de la robinet (click aici).
E951 – Aspartamul – O substanta extrem de periculoasa, fapt dovedit de studiile recente. Aceasta poate avea un impact negativ serios asupra organismului tau. Simptomele otravirii cu aspartam includ: dureri de cap, oboseala, ameteli, greata, palpitatii, iritabilitate, anxietate, pierderi de memorie, vedere incetosata, lesin, dureri articulare, depresie, infertilitate, pierderea auzului si nu numai. De asemenea, aspartamul poate provoca si urmatoarele afectiuni: tumori cerebrale, scleroza multipla, epilepsie, boala Graves, oboseala cronica, boala Alzheimer, diabet si deficienta mentala.  Cu ceva timp in urma aceasta substanta a fost considerata periculoasa pentru consumul uman, dar pana la urma a fost acceptata intr-un mod mai mult decat suspect.
E150D – Acesta este un colorant alimentar, fabricat prin procesarea zaharului la anumite temperaturi. Apoi, in cadrul aceluiasi proces, este adaugat suflat de amoniu. Acest produs chimic este recunoscut pentru intensificarea atacurilor de astm.
E952 – Acesta este un substitut al zaharului. Este de 200 de ori mai dulce decat zaharul si-ti poate creste nivelul glicemic la cote alarmante. Consecintele sunt diabetul, obezitatea si multe alte afectiuni.
E950 – Acesta este acesulfam de potasiu si este extrem de periculos pentru sanatatea sistemului vascular si pentru sanatatea sistemului nervos. Aceasta substanta este deosebit de periculoasa pentru copii si pentru femeile gravide.
E338 –  Acid ortofosfat – Aceasta substanta produce iritarea pielii si a ochilor si poate interfera cu capacitatea organismului de a absorbi calciu, putand provoca aparitia osteoporozei.
E330 – Acid Citric – Acest conservant, de asemenea folosit si in industria medicala. In doze mici, aceasta substanta nu este extrem de periculoasa, dar in doze mari poate degrada tesuturile stomacului tau.
Arome – Aditivi necunoscuti
E211 – Benzoat de Sodiu – Potrivit unui studiu realizat de Peter Piper de la Unviersitatea Sheffield din Marea Britanie, aceasta substanta are capacitatea de a afecta in mod negativ ADN-ul.
Intrebarea pe care ar trebui sa si-o adreseze consumatorii acestei bauturi este urmatoarea: “Mi-as dori sa-i ofer organismului meu aceasta bautura zi de zi, saptamana de saptamana, luna de luna?” Aceasta bautura este plina de substante chimice de care organismul tau chiar nu are nevoie. Te sfatuim sa investesti intr-un blender si sa-ti prepari propriul tau suc natural de fructe.

Compania PEPSI a declarat ca foloseste celulele COPIILOR AVORTATI pentru CERCETARE




Comisia pentru Securitate şi Schimb (SEC) aparţinând Preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a catalogat folosirea celulelor din foetuşii avortaţi în băuturile Pepsi, ca fiind „afaceri normale”. Compania Pepsi, care va lansa un nou produs numit Pepsi Next, în următoarele săptămâni, a declarat că foloseşte fetuşi avortaţi pentru a întări savoarea şi aroma băuturilor sale.

Această recunoaştere a stârnit valuri de indignare printre americani, sute de organizaţii începând o campanie de boicot al produselor Pepsi. Comisia prezidenţială pentru Securitate şi Schimb a declarat că această politică este firească şi face parte din „afacerile normale” (ordinary business).

Într-o decizie din 28 februarie Comisia a aprobat folosirea rămăşiţelor fetuşilor avortaţi din clinicile americane de avorturi pentru cercetări şi pentru dezvoltarea unei substanţe care întăreşte aroma băuturilor Pepsi. Agenţiile umanitare, creştine sau de apărare a valorilor umane au ripostat catalogând această decizie ca o legalizare a canibalismului în Statele Unite.

Scrisoarea semnată de Avocatul Brian Pitko de la Biroul SEC a fost trimisă companiei şi în ea se aprobă folosirea rămăşiţelor umane provenite din avorturi pentru cercetare sau dezvoltare. Aceşti doi termeni permit deja folosirea pe scară largă a substanţelor din cadavrele de copii avortaţi pentru fabricarea băuturilor răcoritoare.

Debi Vinnedge, Director Executiv a organizaţiei Children of God for Life (Copiii lui Dumnezeu pentru Viaţă), organizaţia care a deconspirat colaborarea dintre Pepsi şi Senomyx în folosirea fetuşilor avortaţi, a spus că a fost „îngrozită şi dezgustată de apatia şi nesimţirea companiei Pepsi şi a comisiei prezidenţiale a lui Obama”.

Sute de organizaţii din Statele Unite au chemat cetăţenii americani, în special creştini, să boicoteze total produsele Pepsi. Folosirea rinichiului embrionic uman (HEK-293) pentru producerea aromelor pentru băuturi nu trebuie să devină o rutină pentru Pepsi.
Senatorul de Oklahoma, Ralph Shortey a propus o lege prin care produsele fetale să fie interzise în orice activitate care produce profit.

Boicotul băuturillor de acest fel s-a extins deja în Canada, Germania, Polonia, Anglia, Irland, Scoţia, Spania, Portugalia, Australia şi New Zeelandă.
Obama & Pepsi - aborted fetus
Secretul întunecat PEPSI: Ce conţine băutura faimoasă în toată lumea


Surse: http://www.e-dimineata.ro, www.razbointrucuvant.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu