Reclama1

joi, 17 aprilie 2014

Planeta atacata de bancheri. Putin e urmatoarea tinta.

Planeta atacata de bancheri. Putin e urmatoarea tinta.

obama

A inceput al treilea RAZBOI MONDIAL, razboi declansat de bancheri evrei, pentru ca au accesat la usa lui Putin si au vrut sa faca cu Putin asa cum au facut cu Noriega, Ceausescu, Gaddafi, Milosevici si alti.


BANCHERI
Putin le-a atras atentia bancherilor si lui Obama si Americii si Israelului incetati sa mai atacati Siria ca ce faceti voi in SIRIA sunt CRIME DE RAZBOI si CRIME IMPOTRIVA UMANITATII.

Ceausescu


Priviti Romania. Ceausescu e atacat de agenti straini CIA si Mossad si altele si care ne-au impuscat in 1989, in gat si cap cu cartuse de tip NATO DUM DUM si vidia, pentru ca Ceausescu a achitat datoriile externe la FMI si Banca mondiala si a scos


Romania din ghearele lor, chiar si GRU, dar numai agenti CIA si Mossad si M16 si alti agenti occidentali trag in civili si militari cu arme cu luneta, vezi si Ingerul iranian pentru a creste presiunea asupra presedintilor de state si pentru inlaturarea lor si jefuirea si asasinarea lor.

Un agent CIA prin rândul protestatarilor din Ucraina.


CIA Agent Captured In Ukraine Helping Ukranian ProtestersSi mai mult, Israelsi MOSSAD e in spatele acestei revolte din Ucraina:UCRAINA . Video : Acord și un fost ofițer israelian , lider al Maiden revoltă



Ucraina e langa noi si acum aveti o imagine destul de simpla si clara in care toti cetateni planetei pot vedea lucrarea bancherilor care se gasesc in spatele revoltelor planetare si sunt cei care finanteaza si organizeaza lovituri de stat planetare.
Bancherii si-au creat SRL-uri planetare FMI, Banca Mondiala, NATO, ONU, UE si altele.

evrei
Mai trebuie oare sa reamintesc ca protestele din Ucraina si atacul asupra lui Ianukovici au fost declansate pentru faptul ca Ianukovici a refuzat sa bage Ucraina in UE? Liderii elveţieni au ordonat îngheţarea conturilor lui Ianukovici

http://www.bursa.ro/liderii-elvetieni-au-ordonat-inghetarea-conturilor-lui-ianukovici-230615&s=international&articol=230615.html

Pardon! Despre ce vorbim?Despre lovituri de stat planetare organizate si finantate de bancheri care conduc SRL-urile ONU si NATO si M-UE si controleaza toate serviciile secrete CIA, MOSSAD, si altele de pe aceasta planeta, iar FBI e politia lor particulara.

Care e problema elvetienilor?
Problema lor este sa jefuiasca conturile lui Ianukovici, asa cum au jefuit conturile lui Ceausescu, Saddam si alti.

Mai trebuie sa vorbesc oare despre cele 3 miliarde de euro pe care trebuia sa le primeasca Romania de la Saddam si Irak si unde sunt?
Nu ca e simplu ca buna ziua.
Propaganda evreiasca :


LUPTAM IMPOTRIVA TERORISMULUI!,

dar CIA si MOSSAD sunt cei care au atacat America la 9/11 septembrie 2001 si OSLO, Norvegia si altele si au aruncat vina pe niste fantome:

TERORISTIIIII,….

si apoi au atacat militar Irak si Afganistan sa le poata jefui in liniste si buna pace cu sprijinul militarilor romani care au rolul de mercenari si teroristi in SRL-ul privat evreisc NATO.

O alta cacealma folosita de elita fascista masonica internationala pentru a justifica actiunile militare Americane si Israeliene pe Terra si dupa ce ucid peste 200 000 de Sirieni copii, civili si militari, prin propaganda lor fascista spun ca:

NOI LUPTAM PENTRU APARAREA DRETURILOR OMULUI!

Toate actiunile bancherilor sunt bine definite sa ucida si sa elimine presedintele unei tari, ii confisca conturile si apoi jefuiesc, ATENTIE!

AURUL si TEZAURELE ACESTOR TARI.


Tezaurul Irakului, Libiei, Afganistanului, Romaniei in toata media romaneasca vorbeste despre faptul ca AURUL din BNR e plecat de ani de zile si pentru ce?
Va informez ca este vorba de sute de mii de tone de AUR si care e depozitat intr-o grota depozit al NATO din Antartica, dar acest AUR e al bancherilor si este jefuit din toate tarile atacate si jefuite de NATO in falsa lor lupta impotriva TERORISMULUI.

Mai este si un alt castig, numirea de MARIONETE in aceste tari TINTA si cu ajutorul lor distrug si desmembreaza state si le jefuiesc de resurse energetice si naturale si ucid milioane de fiinte nevinovate.

Nu credeti? Priviti PRIVATIZAREA apei, gazului, petrolului si altele si toate se gasesc in spatele cresterii asigurarilor sociale si a taxelor si a impozitelor si toti acesti bani ajung la marionetele si firmele lor, chiar si scumpirea carburantului si alimentelor sau energiei sunt tot opera lor pentru jefuirea si saracirea si infometarea si exterminarea fiintelor umane si banii se duc la plosnitariile clasei poiltice romanesti sau la firme si agenti straine.

Unde sunt banii din contul lui Mubarak de 70 de miliarde de euro? Sau banii din conturile lui Ceausescu peste 12 miliarde de dolari, dar aici lucrurile sunt clare, nu erau conturile lui Ceausescu, ci conturile statului roman in strainatate,Ceausescu personal nu a avut nici un cont bancar personal, ci a avut curajul sa infrunte acesti bancheri planetari si a fost ucis fara mila.

Mai este un lucru pe care putin il stiu.
Bancherii prin FMI obliga partidele si politicieni aflati la putere si marionetele lor sa cumpere TITLURI DE STAT AMERICANE, de miliarde si miliarde de euro, dar sunt simple hartii de sters la cur.
Mai trebuie sa spun ca Basescu si BOC au vanat cetateni romani cu minciuna precum ca este CRIZA si RECESIUNE si AUSTERITATE si au redus salariile si pensiile si au vandut scoli si spitale si cu banii obtinuti au comparat TITLURI DE STAT AMERICANE, dar sunt simple hartii emise de REZERVELE FEDERALE AMERICANE care este un SRL al bancherilor americani.

Daca era Ceausescu la putere si nu marionete sioniste, acesta critica expansiunea Israeliana pe Terra, dar azi avem marionetele lor la putere si nu zic nimic si considera ca este bine ca toate tarile planetei sa fie jefuite si distruse de multi evrei de peste tot.

Ceausescu a criticat invazia URSS si a tarilor membre ale Tratatului de la Varsovia in Cehoslovacia si atragea atentia intregii planete, lucru care nu era pe placul bancherilor. Priviti bancherii ataca toata planeta si jefuiesc natiuni si ucid presedinti de state si noi ce mai asteptam? Sa ne ia familia, copii si casa si tara?

Nu atacam Israelul si America si tot occidentul care sunt armele bancherilor pe Terra si bancile lor si pe Basescu care e varful lor de lance :


MURIM CU TOTI.

Un lucru trebuie sa inteles, Hitler a venit la putere cu ajutorul bancherilor si Lenin si COMUNISMUL a venit la putere tot cu ajutorul bancherilor si ne ucid de sute de ani in lupta lor pentru implementarea nazismului si a comunismului care sunt tot lucrarea lor.

Ne ucid in numele comunismului si in lupta lor impotriva comunismului si vand si distrug Romania si ne ucid fara mila in lupta lor impotriva COMUNISMULUI, dar un lucru romani nu au intelesc ca nu sunt decat simple cuvinte si slogane fasciste promovate de propaganda lor fascista, pentru ca in spatele lor se gasesc marionetele lor kominternisti evrei agenti NKVD-KGB, membri PCR si securisti, adica cei care chiar au implemetat COMUNISMUL.

Un ultim lucru doresc sa-l mentionez. Toate aceste actiuni militare planetare se fac si cu ajutorul plosnitariilor: al asociatiilor, fundatiilor si ONG-urilor private particulare romanesti si straine si care sunt finantate de toate natiunile controlate de Israel si elita fascista masonica internationala din asigurari sociale si taxe si impozite si nu sunt bani pentru locuri de munca, dar sunt bani pentru aceste plosnitarii care colcaie de agenti straini si cartite tradatoare de neam si tara.

Cine nu crede sa priveasca membri plosnitariei GDS care este arma Israelului in Romania si conduce mascat Romania din comisiile prezidentiasle Basescu, dar sunt si marionetele regelui Mihai, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea militara a Romaniei in 1989 si distrugerea statului roman si exterminarea natiei romane.

Pentru ca propaganda sinonista sa fie completa, priviti cum suntem manipulati de Biserica ortodoxa romana si care acceseaza la toate aceste crime si asasinate planetare si invazii militare Israeliene.

BISERICA ORTODOXA ROMANA ne invita sa ne rugam pentru ISAREL care este cel mai terorist stat de pe Terra si de miliarde si miliarde de ori mai terorist si criminal decat Germania lui Hitler si Rusia lui Stalin luate la gramada.





sursa: http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com

2 comentarii: