Reclama1

miercuri, 2 aprilie 2014

Lumea se pregateste de razboi

Lumea se pregateste de razboi



Marea Britanie a trimis avioane de lupta in tarile baltice.
Premierul britanic David Cameron a ordonat trimiterea de urgenta a patru avioane de atac pentru “politie aeriana” in tarile baltice (Letonia, Estonia si Lituania), dupa ce serviciile americane de spionaj au anuntat ca acestea sunt urmatoarele tinte ale lui Vladimir Putin. David Cameron a asigurat Ucraina ca Marea Britanie va sta foarte ferm alaturi de ea (http://www.standard.co.uk/news/london/david-cameron-britain-will-stand-up-very-strongly-for-ukraine-following-meeting-with-vitali-klitschko-9217580.html).
In acelasi timp, NATO a ordonat intensificarea zborurilor militare deasupra…ROMANIEI. Militarii se tem evident ca Rusia va ataca Moldova, iar Romania ar putea urma in doar cateva ore.
Ati auzit pana acum de “escaladarea violentei”? ei, las’ ca o sa auziti acum.
Politicienii si ziaristii pro-rusi, anchetati.
Politicianul britanic Nigel Farage este tot acum investigat pentru relatia foarte buna pe care o are cu presa ruseasca (apare aproape lunar la televiziunea rusa) si pentru ca si-a exprimat public admiratia fata de Vladimir Putin, anunta The Guardian. (http://www.theguardian.com/politics/2014/mar/31/nigel-farage-relationship-russian-media-scrutiny?CMP=EMCNEWEML6619I2 ).
Si in Romania, serviciile rusesti au lansat o campanie de propaganda activa pe internet: ii puteti vedea cu ochii vostri pe agentii rusi, cum incearca sa convinga lumea pe Facebook ca
  1. Rusia nu reprezinta nici un pericol si ca
  2. de fapt Uniunea Europeana si NATO sunt adevaratii agresori.
Acestea doua sunt pricipalele linii ale propagadei rusesti si au fost spuse clar de Vladimir Putin insusi, in fiecare interviu pe care il da. Iar cei care le repeta si le raspandesc sunt evident agenti ai ambasadei ruse.
De fapt, NATO n-a vrut razboi cu Rusia. Dovada: este acum total nepregatita.
Cu fortele pe care le-au mobilizat in acest moment rusii pot fi la Viena in 24 de ore, iar la Paris in doar doua saptamani.
Dispozitivul militar american s-a orientat in ultimii ani tot mai mult catre Iran (desi Polonia a protestat si a avertizat ca Vladimir Putin nu trebuie ignorat). Americanii au tratat Rusia tot mai mult ca pe o tara neutra si chiar aliata in lupta cu principalul lor dusman – terorismul islamic. Asa ca ultimele actiuni ale lui Vladimir Putin vin ca un dus rece pentru administratia stangista a lui Barack Obama, care inca spera sa rezolve problema ruseasca rapid si fara mari batai de cap.
Vladimir Putin i-a telefonat Angelei Merkel ca s-o anunte ca 500 de soldati rusi vor fi retrasi de la granita cu Ucraina. Merkel i-a zis mersi, dar i-a amintit ca Rusia a mobilizat acolo…30.000 de soldati!
Deci retragerea celor 500 este o gluma, la care occidentul poate sa rada, la fel cum a ras si Putin de scutul antiracheta din Romania.

sursa: http://capitalismpepaine.com/ BY 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu