Reclama1

vineri, 25 aprilie 2014

Guvernul Romaniei, alaturi de Basescu si serviciile secrete romanesti, le baga in buzunar SUTE DE MILIOANE DE EURO Evreilor mafioti care se afla in spatele proiectului Rosia Montana !

Guvernul Romaniei, alaturi de Basescu si serviciile secrete romanesti, le baga in buzunar SUTE DE MILIOANE DE EURO Evreilor mafioti care se afla in spatele proiectului Rosia Montana !



http://www.texemarrs.com/images/traitors_exposed_in_die_america_die_video.jpg



Actorii principali din spatele proiectului Rosia Montana – Gold Corporation. Hienele s-au strans in ceata si se pregatesc de atac…:


Alfred Gusenbauer


http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/08/gusenbaur.jpg?w=500&h=300
Evreul Alfred Gusenbauer, presedintele pentru Europa al companiei Gabriel Resources. Este apropiat de Viorel Hrebenciuc, Victor Ponta si mafia masonica a PSD-ului: Mircea Geoana, Adrian Nastase, George Cristian Maior ( agent CIA si seful SRI-ului ). 


Stephan Lowy
Willem
Stephan Lowy, evreu khazar, nascut in Polonia,  stabilit in Elvetia. Are afaceri cu Mark Rich si este implicat, prin interpusi, in proiectul Rosia Montana – Gold Corporation. Detine cateva firme, administrare de oameni de incredere recrutati din randurile mafiei evreo-americane, care se ocupa de imbogatirea uraniului. Este implicat in traficul de arme si droguri ( filiera Brazilia-Columbia ). Detine rolul de katsa-superior.

Moti Zisser, 

Zisser























evreu khazar, mason si amic cu Victor Ponta. A venit pe filiera : Statele Unite ale Americii via PSD.Este implicat in urmatoarele doua mari proiecte ( prin interpusi ) :
Mall-ul AFI Controceni ( Africa Israel ) din Bucuresti, Mall-ul Iulius Mall din Timisoara.
Este katsa ( ofiter in cadrul Mossad )


Generalul Wesley Clark ( Macelarul din Kosovo )

wesley-clark



















– Evreu khazar, stabilit in Statele Unite ale Americii, ajuns consilierul lui Victor Ponta. Se teme sa-si arate fata foarte des prin Romania, din cauza serviciilor secrete rusesti si sarbesti. Unul dintre actorii principali implicati in proiectul Rosia Montana-Gold Coporation.

Eli Papouchado, evreu nascut la Cairo ( Egipt ), 

Eli Papuchado

























partener de afaceri cu Moti Zisser, a participat la ruinarea omului de afaceri Sever Muresan. Are relatii de stransa prietenie cu mai multi mafioti din cadrul PSD-ului. Mai este implicat si pe piata diamantelor ( filiera Africa ). Se pare ca este implicat si-n proiectul “Radisson Romania – World Trade Class Center “. Toate hotelurile din centrul Bucurestiului, sunt detinute/administrate de evrei ( prostitutie de lux, trafic de droguri, camatarie, santaj, lume interlopa ). Nu este ofiter al Mossadului.


Yoav Stern,

Yoav Stern



















evreu khazar si numarul 2 Mossad in Romania, sotul Oanei Cuzino, amic la catarama cu Viorel Hrebenciuc, actioneaza doar la ordinele directe ale lui Mark Rich si George Soros. Are o relatie speciala de prietenie cu un general mason din cadrul Servicului Roman de Informatii, graviteaza in jurul mafiotilor Viorel Hrebenciuc, Adrian Nastase, Victor Ponta. Are interese mari in proiectul Rosia Montana – Gold Corporation. Ofiterii din cadrul Serviciului Roman de Informatii, si-au facut datoria si l-au trimis dupa gratii…a fost eliberat dupa presiuni puternice venite din partea PSD-ului. La ora actuala se plimba intr-o masina de lux, de aproximativ 250.000 de euro, pe strazile din Bucuresti.


Sammy Ofer, 
Sammy Ofer









evreu khazar stabilit in Marea Britanie, se afla in legatura cu Mark Rich. Are o serie de propietati in Romania, cumparate cu ajutorul unor interpusi. Controleaza o parte din presa din Constanta, si-n zona de underground intretine relatii de prietenie cu Radu Mazare si Nuredin Beinur ( finul lui Nicu Gheara ). Propietatile lui sunt foarte greu de identificat, dar se pare ca acest individ controleaza cam tot portul Constanta ( de la marfuri ilegale pana la traficul de droguri si arme ). Nici macar serviciile de informatii romanesti nu detin atatea informatii ca acest individ, un veritabil “shadow-man”.
Un ofiter CU ORGINI EVREISTI  din cadrul Serviciului Roman de Informatii ( deocamdata nu-i dam numele ). Nu este implicat in masonerie, deocamdata, dar se afla in anturajul unor katsa-superior. 

Viorel Hrebenciuc, mason, alte detalii sunt de prisos.


Hrebenciuc
Victor-Ponta-
In trei ore au pus mana pe sute de milioane de euro cu ajutorul Guvernului Romaniei !!
Adoptarea proiectului de lege privind Roşia Montană determină creşterea acţiunilor Gabriel Resources


Valoarea actiunilor Gabriel Resources Ltd la bursa din Toronto a  crescut in trecut cu 3,5%, atingand maximul ultimelor sapte saptamani, ca urmare a anuntului legat de faptul ca guvernul roman a adoptat proiectul de lege referitor la proiectul Rosia Montana- scrie Bloomberg.
Actiunile au atins in 28 august 2013 un maxim de 1,87 dolari canadieni, in timp ce la inchiderea sedintei de tranzactionare au scazut spre 1,67 dolari. Ca si comparatie, actiunile au deschis la nivelul de 1,83 dolari miercuri, in timp ce pe 26 august la deschidere erau la 1,70 dolari, iar joia trecuta porneau de la 1,63 dolari. Gabriel Resources Ltd are la tranzactionare un volum de 3,15 milioane actiuni la Toronto Stock Exchange.
Bloomberg noteaza ca proiectul trebuie sa fie aprobat si de Parlament si adauga ca Gabriel Resources s-a zbatut mai mult de zece ani pentru acest proiect critcat intens de asociatiile non-profit care spun ca mediul va avea mult de suferit din cauza exploatarii miniere.
Compania a spus ca acest proeict de lege adoptat de guvern va accelera in mod semnificativ dezvoltarile de la Rosia Montana.
Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat marti in sedinta de guvern, el urmand sa fie transmis Parlamentului, a informat Executivul.
Proiectul de lege prevede aprobarea unui acord in baza caruia actionarul majoritar al RMGC va transfera in etape cu titlu gratuit catre actionarul minoritar controlat de statul roman o cota de 5,69% din capitalul social al RMGC. Participatia indirecta a statului roman urmeaza sa ajunga astfel la 25%. Redeventa miniera aplicabila proiectului minier va fi de 6% (fata de 4% in cazul celorlalte miniere) cu optiunea statului roman de a solicita plata acesteia in natura..
De asemenea, investitorul se angajeaza sa intreprinda conservarea, amenajarea si revitalizarea patrimoniului cultural, sa  asigure protectia mediului si eliminarea poluarii istorice, sa contribuie la dezvoltarea economica si culturala durabila a comunitatii din Rosia Montana.
Textul adoptat de Guvern mai prevede declararea proiectului ca fiind de utilitate publica si de interes national deosebit, dar si mandatarea unor entitati publice sa aduca la indeplinire unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana.
Conform planului de afaceri al actionarului majoritar, implementarea si desfasurarea exploatarii minereurilor auro-argentifere vor duce la crearea a 2.300 locuri de munca in faza de constructie si 900 locuri de munca in faza de operare.
George Soros: “Prădător, și Roșia Montană
Magnatul maghiaro- evreu George Soroş (foto) a cumpărat la jumătatea lunii august 2010 acţiuni la compania minieră Newmont Mining Corp., care se pregăteşte să exploateze zăcămintele de la Roşia Montană. Potrivit portalului gurufocus.com, George Soros a cumpărat acțiuni la un preț mediu de 55,36 de dolari, mărindu-și procentul de acțiuni deținute în cadrul Newmont cu 0,36%. În acest moment, George Soroș deține 195.248 de acțiuni în cadrul acestei companii.
Newmont Mining Corp. deține 80% din Rosia Montana Gold Corporation și a organizat în acestă lună o excursie de “documentare” la minele deţinute de companie în Noua Zeelandă pentru un grup select de jurnalişti români care s-au remarcat prin servicii plătite de lobby aduse proiectului de la Roşia.
Rosia Montana Gold Corporation – o afacere evreiasca … Citez din articolul Cine sunt miliardarii din spatele Gabriel Resources care baga bani in Rosia Montana:

In spatele firmei canadiene Gabriel Resources, care detine peste 80% din actiunile Rosia Montana Gold Corporation, se regasesc nume mari din business-ul mondial, precum John Paulson, Beny Steinmetz si Thomas Kaplan, care au investit sute de milioane de dolari in proiectul minier din Apuseni, scrieMediafax.

Gabriel Resources anunta la sfarsitul anului 2009 ca Paulson & Co. si Electrum Strategic Holdings detin cate 18% din actiuni, urmate de Newmont Mining Corp (SUA), unul dintre cei mai mari producatori de aur din lume, si BSG Capital Markets, parte a Beny Steinmetz Group (BSG), cu 9% din tiluri.
BSG isi poate dubla numarul de actiuni detinute prin exercitarea, pana la sfarsitul acestui an, a unei optiuni care i-ar asigura lui Steinmetz 16% din capitalul Gabriel Resources, diminuand in acelasi timp participatiile Paulson & Co., Electrum si Newmont la 17%, 17% si, respectiv, 14%.


Paulson & Co.
este fondul de hedging al cunoscutului miliardar american John Paulson, iar Electrum face parte din grupul de companii controlat de Thomas Kaplan, un investitor important in proiecte aurifere.
Practic, toti actionarii cunoscuti ai Gabriel sunt mari investitori in aur si au facut o buna parte din avere prin astfel de afaceri.
Paulson a devenit miliardar in 2007, cand a facut, personal, 3,5 miliarde de dolari pariind impotriva creditelor ipotecare subprime. El a castigat anul trecut 5 miliarde de dolari mizand pe aur si a stabilit astfel un nou record pentru industria fondurilor de hedging. Mai mult de o treime din activele administrate de Paulson, de 36 miliarde de dolari, sunt conectate la industria aurului.
Paulson si-a inceput cariera la fondul de hedging Odyssey Partners si a devenit mai tarziu director la Bear Stearns, banca americana de investitii care a dat faliment in prima parte a anului 2008. A fondat Paulson & Co. in 1994 si este pe locul 39 in ultimul top Forbes privind miliardarii lumii, cu o avere de 16 miliarde de dolari.


Paulson declara, la finele anului 2009, ca actiunile Gabriel Resources isi vor tripla valoarea dupa ce compania va primi toate avizele necesare exploatarii zacamantului aurifer din Muntii Apuseni. Intre timp, valoarea actiunilor companiei a crescut de peste doua ori, de la 3,5 dolari canadieni la 6,7 dolari canadieni.
Beny Steinmetz controleaza a doua avere din Israel, estimata de Forbes la 6 miliarde de dolari, mai mica doar decat cea a familiei lui Sammy Ofer, decedat in luna iunie.


Steinmetz a facut bani din diamante si aur si a vandut in 2010 grupului brazilian Vale, pentru 2,5 miliarde de dolari, 51% din actiunile companiei sale din Guinea, care se ocupa cu mineritul fierului. Zacamintele preluate de Vale sunt considerate printre cele mai mari rezerve de minereu de fier din lume.
Steinmetz mai are afaceri in imobiliare, inclusiv in Romania, unde este implicat, in Bucuresti, in proiectul rezidential West Park din Militari, prin intermediul firmei Seven Hills. Forbes noteaza ca omul de afaceri nu a avut la fel de mult noroc in imobiliare precum in industria metalelor si pietrelor pretioase, viabilitatea companiilor sale Scorpio si Five Mounts fiind pusa sub semnul intrebarii de auditori.


Americanul 
Thomas Kaplan, locul 736 in topul Forbes cu o avere de 1,7 miliarde de dolari, este “un istoric cu educatie la Oxford care s-a reprofilat in investitor” si pariaza masiv pe aur. A facut avere din gaze naturale, dupa ce a cumparat licente de exploatare in Texas care au oferit accesul la zacaminte de 68 miliarde metri cubi.
Personajul Kaplan apare in presa ca o surpriza, ca un profesor de istorie cu educatie aleasa care a reusit in lumea dura a afacerilor. Forbes il descrie prin intrebari retorice: “De ce il urmeaza marile fonduri de hedging pe Tom Kaplan in investitii pe aur?”.


Natura interesului Newmont la Rosia montana este evidenta. Compania, infiintata in urma cu mai bine de 90 de ani, este unul dintre cei mai mari producatori de aur din lume, cu afaceri de 9,5 miliarde de dolari in 2010.
Prezenta (sau absenta) miliardarului 
George Soros in actionariatul Newmont a starnit controverse in Romania privind interesul sau pentru proiectul Rosia Montana. Ca orice speculator si investitor, Soros a fost intotdeauna cu ochii pe aur. Pretul metalului a urcat de peste trei ori din 2007 in urma diverselor crize financiare si economice care au maturat lumea. In vara lui 2010, Soros avea mai putin de 200.000 din actiunile Newmont, cumparate in acelasi an si inregistrate drept “investitie noua”.


Potrivit presei internationale, Soros a vandut in luna mai expunerea pe aur dupa ce declara, in ianuarie 2010, ca metalul pretios reprezinta “balonul speculativ suprem”.
Paulson si-a mentinut insa in trimestrul al doilea al acestui an investitiile in aur, hotarand sa nu urmeze exemplul lui Soros. El declara, la inceputul lunii mai, la o televiziune din SUA, ca pretul aurului se indreapta spre 4.000 de dolari pe uncie. In prezent, aurul se tranzactioneaza in banda 1.800-1.900 de dolari pe uncie.


Gabriel Resources a fost fondata in 1997, compania fiind construita cu ajutorul omului de afaceri de origine romana 
Frank Timis, care s-a retras in 2003 pentru a se ocupa de alte afaceri.
Timis este implicat in numeroase afaceri in industria resurselor naturale, iar compania pe care o conduce, African Minerals, exploateaza impreuna cu investitori chinezi unul dintre cele mai mari zacaminte de minereu de fier din Africa. African Minerals a vandut recent catre o companie din China 25% din actiunile proiectului respectiv pentru 1,5 miliarde dolari.
Gabriel Resources mentiona la finele anului 2009 ca a investit in dezvoltarea proiectului Rosia Montana peste 350 milioane de dolari. Compania noteaza, in cel mai recent raport financiar, ca avea la jumatatea acestui an lichiditati de 176,4 milioane de dolari.


Compania canadiana detine 80,23% din actiunile Rosia Montana Gold Corporation, restul capitalului fiind in proprietatea statului roman.
Zacamantul de la Rosia Montana are rezerve de peste 300 de tone de aur si 1.600 tone de argint.

GEORGE SOROS si marioneta BARACK OBAMA.


Iata ce aflam din articolul 
LOVITURA SUPREMĂ: 
Obama i s-a vândut lui Soros:

Informațiile potrivit cărora Soros îi dictează lui Obama unde și ce bani să dea par să prindă contur. Soros nu este numai cel care cumpără rezervele de cărbune ale unei țări întregi precum Kosovo sau cumpără drepturile de exploatare ale unor mari rezerve de gaze de șist ale unui stat precum Polonia.
Soros se află în spatele unor decizii strategice ale celui mai puternic om de pe planetă. Cel puțin, acestea sunt concluziile unei lucrări de amploare care tocmai a apărut în Statele Unite, scrisă de Peter Schweizer, un conservator care și-a făcut studiile la Oxford Univeristy și care a fost consilier pe probleme de politică externă al lui Sarah Palin.
Ce spune Peter Schweizer în lucrarea sa “Throw Them All Out”?
Miliardarul George Soros i-a dat președintelui american Barack Obama direcții despre cum să aloce așa numitele “pachete de stimulare a economiei” într-o serie de întâlniri private pe care Soros le-a avut cu consileierii de rang înalt ai Casei Albe.
Soros l-a întâlnit pe economistul șef al lui Obama pe data de 25 februarie 2009, dar și cu alți oficiali pe datele de 4 martie și 25 martie, exact în perioada în care se luau hotărâri cu privire la planul de stimulare a economiei. Tot în primul trimestru al anului 2009, Soros a cumpărat pachete de acțiuni la companii care în cele din urmă au beneficiat de fonduri la stat.

Câteva exemple concrete: 
Soros și-a dublat deținerile la Hologic, o companie  din industria medicamentelor care a beneficiat de ajutor de stat.
Soros și-a triplat deținerile la producătorul de software Emulus, care a beneficiat de fonduri printr-un program de dezvoltare a infrastructurii de internet.
Soros a cumpărat un pachet de 210.000 de acțiuni la Cisco și o companie numită Extreme Networks, companie care s-a ocupat de instalarea de internet prin fibră optică în mediul rural, prin strategia de dezvoltare a infradtructurii de internet a lui Obama.
Soros a cumpărat 1,5 milioane de acțiuni la merican Electric Power, o companie căreia Obama i-a dat un miliard de dolari în iunie 2009.
Soros a cumpărat acțiuni la Ameren, o companie care a primit un credit de 540 de milioane de dolari de la Departamentul american pentru Energie.
În al doilea trimestru din 2009, Soros a cumpărat compania Blackboard, care activează în domeniul tehnologiei educației și care a primit fonduri de stat în cadrul unui program de stimulare a mediului educațional.
Soros a cumpărat Burlington Northern Santa Fe și CSX, ambele beneficiare de fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii de cale ferată.  Obama nu este cel mai puternic om al planetei el a fost de la inceput marioneta grupului elitist financiar din care face parte si acest escroc George Soros.


PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama. Pentru a intelege directia spre care merge SUA si planeta, este esential sa cunoastem detalii despre puternicele curele de transmisie dintre ELITE si ocupantul de la Casa Alba, prin care adevaratii PAPUSARI sforaresc marioneta numita presedinte (in ordine alfabetica):

  Dennis C. Blair

 http://lupuldacicblog.files.wordpress.com/2013/08/2469a-000dennis_blair.jpg?w=640


Dennis Cutler Blair (1947-), amiral, Director of National Intelligence. Fost Commander in Chief, U.S. Pacific Command. Fost prim asociat al Director of Central Intelligence pentru suport militar.
Participant intruniri Bilderberg Group Membru Council on Foreign Relations (NOTA 2). MembruComisia Trilaterala. Hillary Clinton

Hillary Diane Rodham Clinton 



(1947 -), participanta Bilderberg Group , US Senator, candidata prezidentiale 2008, secretar de stat in administratia Obama, participanta  World Economic Forum, Salzburg Global Seminar si Renaissance Weekend. Membra Democratic Leadership Council, membraTrilateral Commission, membra Council on Foreign Relations. A intrat de mica in CASTA politicienilor, ajutandu-l pe guvernatorul Nelson Aldrich Rockefellerin campania republicana.


Rahm Israel Emanuel

http://www.redicecreations.com/ul_img/5242rahm.jpg
Rahm Israel Emanuel ( 1959 – ), evreu,  White House Chief of Staff al presedintelui Obama.
Este coautor al cartii scrisa in 2006: “ The Plan: Big Ideas for America “, in care arata necesarele schimbari fundamentale ale societatii americane, odata cu venirea iminenta la putere a democratilor.
Are dubla cetatenie, americana si israeliana, servind si in armata ultimeia in 1991 in Razboiul din Golf. Tatal sau a fost membru al Irgun (organizatie sionista militara in pamantul Israelului) intre 1931 – 1948.
Este un foarte puternic suporter al American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) .
Este pro avort.
A fost managing director al Wasserstein Perella & Co., o banca de investitii creata de Bruce Wasserstein ( 1947 – ), actualmente Chairman si CEO al Lazard LLC si de Joseph R. Perella ( 1941 – ), plecat intre timp la Morgan Stanley. Legatura dintre ultimii doi giganti cu Federal Reserve dar si cu mega criza planetara actuala,.
Foarte important insa pentru a ne dumiri asupra viziunii sale geopolitice si sociale, este apartenenta sa la New Democrat Coalition, un grup format in 2002 la initiativa senatorilor Evan Bayh, Bob Graham, Joe Lieberman.

http://media.salon.com/2012/06/congress-intelligence-leaks-.jpeg1-620x412.jpg

Intelligence Committeeinclude:

Office of the Director of National Intelligence,
Central Intelligence Agency,
Defense Intelligence Agency,
National Security Agency,
National Geospatial-Intelligence Agency,
National Reconnaissance Office
Componentele de informatii din :
Department of State,
Federal Bureau of Investigation,
Department of the Treasury,
Department of Energy.
In conditiile War on Terrorism si USA PATRIOT Act consecinte ale evenimentelor din 11.09.2001, se dovedeste mai mult decat important. Presedinte este …
Jay Rockefeller (1937-), actual US Senator, nepotul lui Nelson W. Aldrich, ruda cu Charles H. Percy , ruda cu Mark Dayton. Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society, creata de tatal sau. Membru Council on Foreign Relations.
   In 2002 face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa
Mai detine urmatoarele functii:
Vicepresedinte comisia senatoriala Oversight of the Terrorist Surveillance Program
Presedinte comisia senatoriala Aviation Operations, Safety, and Security
Presedinte comisia senatoriala Health Care
Se pronunta pentru o stransa legatura intre companiile de telecomunicatii si National Security Agency(NSA) pentru monitorizarea cetatenilor. De asemenea pentru tortura practicata de CIA.

Robert Michael Gates
Robert Michael Gates (1943-) fost si actual United States Secretary of Defense. A servit timp de 26 de ani in Central Intelligence Agency si National Security Council iar sub George H. W. Bush a fost Director of Central Intelligence.
A fost membru al Iraq Study Group comisie condusa de James A. Baker III si Lee Hamilton.
Membru activ si presedinte al societatii secrete Alpha Phi Omega .Membru al board of trustees al Fidelity InvestmentsBoard of directors la NACCO Industries , Brinker International , Parker Drilling Company, Science Applications International Corporation.
Membru Council on Foreign Relations. Participant intruniri Bilderberg Group. Membru Comisia Trilaterala

Timothy F. Geithner

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpStBkWJ79WL6eFvC6eK1rrKAaKd-Ou1RtDnWnqF16EeAeTw4S




Timothy Franz Geithner (1961-), evreu, secretarul trezoreriei, fost presedinte al Federal Reserve Bank of New York. Din pozitia actuala are inclusiv rolul de a directiona raspunsul economic al tarii la criza financiara si cum sunt alocate sutele de miliardele alocate “solutionarii”.
Dupa terminarea studiilor a lucrat la Kissinger and Associates. Este protejatul lui Robert Rubin iarLawrence H. Summers ii este mentorul.
Membru din 2002 al Council on Foreign Relations ca Senior Fellow in the International Economics department. A fost director Policy Development and Review Department (2001-2003) la FMI.FMI alaturi de BANCA MONDIALA reprezinta principalele instrumente financiare prin care ELITELE coordoneaza directiile de dezvoltare ale tarilor mai sarace de pe mapamond, chiar daca acest lucru duce de cele mai multe ori la instaurarea unor dictaturi in lumea a treia. Termenul “dezvoltare” este insa folosit in mod gresit, nefast as putea spune, deoarece in fapt nu se constata vreo crestere reala a nivelului de trai, din contra, singurele “realizari” fiind cedarile resurselor respectivelor tari catre mega companiile internationale coordonate de catre respectivele ELITE.ATLANTIC CHARTER a reprezentat oadevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial. Schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanicWinston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati, documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Veti intelege de asemenea ce este cu celebrul BRETTON WOODS de care ati auzit vorbindu-se in ultima vreme din ce in ce mai des si cum totul reprezinta de fapt piese dintr-un urias puzzle a carui imagine finala va fi GUVERNUL MONDIAL.
FMI a fost creat in 1944 in cadrul conferintei BRETTON WOODS, insa organizarea sa a avut loc la 27 Decembrie 1945 cand primele 29 de state au semnat un acord.

Timothy Franz Geithner In 2006 devine membru alGroup of Thirty (NOTA 4)
In 2008 aranjeaza vanzarea Bear Stearns pe nimic catre JPMorgan Chase (Rockefeller).Participant intruniri Bilderberg Group. Membru Comisia Trilaterala.



Richard Holbrooke


http://www.setimes.com/cocoon/setimes/images/2005/12/15/3recollection.jpg
Richard Charles Albert Holbrooke (1941-), din 22 ianuarie 2009 este consilier special pentru Pakistan si Afghanistan in administratia Obama, participant intruniri Bilderberg Group , fost U.S. Ambassador to the United Nations, director Council on Foreign Relations, membru Comisia Trilaterala, presedintele comitetului executiv Asia Society
fondata de John D. Rockefeller 3rd. Vice presedinte Credit Suisse First Boston, director Lehman Brothers.

G-ral JIM JONES


http://lupuldacicblog.files.wordpress.com/2013/08/5c4f6-general-james-jones.jpg?w=640
James Logan Jones, Jr. (1943 – ), National Security Advisor, fostSupreme Allied Commander, Europe(SACEUR) (2003-2006) si comandant al United States European Command (COMUSEUCOM) (2003-2006). A mai fost Commandant of the Marine Corps (1999 – 2003).
In 2007 a fost Chairman al Independent Commission on Security Forces of Iraq. Trimis special alUnited States Secretary of State in 2007 pentru securitatea in Orientul Mijlociu. Chairman al Atlantic Council of the United States. Presedinte al Institute for 21st Century Energy.
Board of Directors al The Boeing Company, companie membra Council on Foreign Relations.
La 28 mai 2008 este ales board of directors la Chevron Corporation (Rockefeller).
Participant intruniri Bilderberg Group, membru Comisia Trilaterala.

Henry Kissinger


http://aftermathnews.files.wordpress.com/2008/12/kissinger_globalist_slug.jpg?w=720
Henry Kissinger (1923 -), evreu, State Department Special Envoy. Participant Bilderberg Group ,Secretary of State, 1973 – 1977. Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller). Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09.2001, fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ). Membru Bohemian Grove.
In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard D’Estaing
, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMIşi BANCA MONDIALA.
Janet Napolitano


http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/3614/3778385/1/janet-napolitano.jpg
Janet Napolitano (1957-), guvernatoare Arizona, United States Secretary of Homeland Security.
Membra Council on Foreign Relations.

Susan Elizabeth Rice
http://graphics8.nytimes.com/images/2008/12/01/world/01rice01-600.jpg
Susan Elizabeth Rice (1964-), U.S. Ambassador to the United Nations, figureaza a fi experta in politici externe. A lucrat in cadrul National Security Council si a fost Assistant Secretary of State for African Affairs in al doilea mandat al lui Clinton.
Fiica lui Emmett J. Rice, fost guvernator al Federal Reserve System.
Membra Phi Beta Kappa. Madeline Albright, veche prietena de familie, ii este mentor si i-a facilitat postul de Assistant Secretary of State for African Affairs in 1997.
In 2002 se alatura Brookings Institution
ca senior fellow in politica externa si programe de dezvoltare economice globale.
Membra Council on Foreign Relations.
A fost suspectata ca nu a dorit prinderea lui Bin Ladin cand Fatih Erwa , ministrul apararii din Sudan, a propus cooperarea in acest lucru. Comisia 09.11 a scos-o insa basma curata.
Membra Comisia Trilaterala.

James B. Steinberg
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/photo/2008/12/23/PH2008122302185.jpg
James B. Steinberg (1953-), evreu, actual Deputy Secretary of State. Fost senior fellow la Brookings Institution.
Participant intruniri Bilderberg Group, Membru Council on Foreign Relations si Comisia Trilaterala.


Lawrence Summers


http://cache.daylife.com/imageserve/0ejq8vGgxm6EE/340x.jpg
Lawrence Summers
Lawrence Henry “Larry” Summers (1954 -), evreu, economist, Secretarul Trezoreriei sub Bill Clinton, economist sef la BANCA MONDIALA (1991–1993).
In 1997 – 1998 , impreuna cu evreiiRobert Rubin si Alan Greenspanlucreaza cuFMI.

Paul Volcker

http://blog.lib.umn.edu/arras004/socialetymologies/Greenspan%20aand%20Volcker.jpg
Impreuna cu Alan Greenspan.
Paul Adolph Volcker ( 1927 – ), Chairman of the Federal Reserve, sub Jimmy Carter si Ronald Reagan. Consilier economic al lui Barack Obama in timpul campaniei electorale, numit apoi de noul presedinte in fruntea Economic Recovery Advisory Board.
De asemenea a mai fost director of financial al U.S. Treasury Department, unde a jucat un rol determinant pentru decizia de suspendare a gold convertibility in 1971. Vice president si director of planning la Chase Manhattan Bank. (Rockefeller). Chairman al bancii de investitii  J. Rothschild, Wolfensohn & Co. (James D. Wolfensohn va deveni mai tarziu presedinte al World Bank)
Chairman of the Board of Trustees al Group of Thirty. L-a ajutat pe David Rockefeller in crearea in 1973 a Trilateral Commission. O lunga asociere cu Rockefeller family, fiind inclusiv membership of theTrust Committee al Rockefeller Group, Inc. .
Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Membru Bohemian Grove. Participant intruniriBilderberg Group.
Paul Volcker a afirmat in februarie 2009 ca economia globala s-ar putea deterioara chiar mai rapid decat in cazul Marii Depresiuni din anii ’30, remarcand ca productia industriala la nivel mondial se afla intr-o scadere mai accelerata decat in SUA, care are oricum probleme grave.
Nu tin minte nici o perioada, poate nici macar in timpul Marii Depresii, in care economia scade intr-un ritm atat de alert si atat de uniform in lume“, a declarat acesta.
Iata-i in continuare si pe sustinatorii lui Barack Obama in timpul campaniei sale pentru fotoliul prezidential:
Madeleine Korbel Albright (
http://webpublicapress.net/wp-content/uploads/2012/09/Madeleine-Albright.jpg






nascuta Marie Jana Korbelová), (1937-), evreica, este prima femeie United States Secretary of State. Directoare la COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .
In 1959 se marita cu Joseph Medill Patterson Albright nepotul lui Joseph Medill Patterson, fondatorulNew York Daily News.


Sefa intre 1981 si 1982 la Center for Strategic and International Studies  pentru Uniunea Sovietica si Europa de Est. Co fondatoare in 1981 si presedinta a Center for National Policy. Inainte de a deveni secretar de stat , a fost US Ambassador to the United Nations . A fost sfatuitoarea lui Barack Obama pe probleme de securitate nationalain campanie .  Pe 22 mai 2008 Madeleine Albright, fost Secretar de Stat SUA, a vizitat România. Obiectivul declarat ale vizitei sale a fost iniţierea unui program naţional de vaccinare împotriva cancerului de col uterin, folosind vaccinul Gardasil. Autorităţile române, slugarnice la orice iniţiativă occidentală, intenţionează să introducă un amplu program de „screening” şi vaccinare – aceasta însemnând că vor obliga toate fetele şi femeile să fie vaccinate preventiv şi să îşi facă anumite teste medicale periodice. Nu este pentru prima dată când Madeleine Albright vizita România, dar nu ca politician, ci ca reprezentantă a companiei farmaceutice Merck (cea care produce şi Gardasil, vaccinul împotrvia cancerului de col). „Începând din anul 1997, Guvernul României, în cooperare cu compania farmaceutică Merck şi Grupul Albright, care coordonează strategia de relaţii internaţionale a companiei Merck, au iniţiat un program de parteneriat privind crearea unui sistem de asigurare a tratamentului anti-retroviral pentru cazurile pediatrice de infecţie cu HIV/SIDA din România.”, declara în 2004 Ministerul de Externe, într-un comunicat de presă.
Ca şi în alte situaţii, campania de promovare a vaccinului împotriva cancerului cervical (Gardasil) este în primul rând o campanie comercială. Nu sănătatea populaţiei este cea care îi preocupă pe politicienii români şi pe reprezentanţii companiilor farmeceutice, ci propriile câştiguri. Cum altfel să ne explicăm graba cu care autorităţile române se pripesc să declare că vor introduce o vaccinare obligatorie şi deci vor cumpăra cantităţi substanţiale dintr-un vaccin care are foarte multe efecte secundare negative şi, de altfel, nu a fost suficient testat înainte de a fi lansat pe piaţă?!
Câteva fapte despre Gardasil
• Acest vaccin a fost „inventat” de australianul Ian Fraser şi a fost licenţiat în vara anului 2006, fiind lansat pe piaţă masiv la începutul anului 2007.
• Vaccinul a beneficiat de o campanie agresivă de publicitate, invadând practic piaţa medicală. Campania de presă includea rapoarte elogioase ale unor medici care ridicau în slăvi eficienţa acestui vaccin în prevenirea cancerului.
• Se afirmă că virusul Papiloma este cel care produce cancerul de col uterin şi că vaccinul atacă câteva tulpini ale acestui virus.
• Programele de vaccinare preventivă se adresează fetelor la pubertate (aşa-numita perioadă pre-adolescentină, 12-13 ani). Alte programe de vaccinare au fost concepute pentru fetele şi femeile de până la 26 de ani, pentru alinierea gradată a întregii populaţii.
• Documentaţia oficială menţionează că înainte de a fi testat pe piaţă, vaccinul a fost testat pe 25.000 de persoane. Adevărul este că, dintre acestea, mai puţin de 1200 au fost fete la pubertate – cărora li se adresează în principal vaccinul. Prin urmare testele sunt practic neconcludente.
• La începutul anului 2007, câteva state din SUA au introdus vaccinarea obligatorie gratuită cu Gardasil. Primul stat a fost Texasul. În luna februarie 2007, mii de eleve au fost vaccinate cu Gadarsil în cadrul programelor şcolare. Efectele negative secundare ale vaccinului au dus la un veritabil scandal.
• În toate statele din SUA în care a fost introdusă vaccinarea obligatorie cu Gadarsil, reacţia promptă a opiniei publice a reuşit să stopeze acest proiect criminal.
• Există până acum mii de cazuri confirmate de efecte negative, de la ameţeli, leşinuri, vomă, stări de rău, până la paralizie, artrită, tromboză şi posibilă sterilitate.
• Campaniile de vaccinare gratuite nu reflectă nicidecum generozitatea companiilor farmaceutice. Acestea încasează sume uriaşe de la guvernele statelor care introduc campaniile de vaccinare. Iar banii provin, de fapt, tot din buzunarele populaţiei.
• Oficialii care acceptă introducerea programelor de vaccinare beneficiază de comisioane substanţiale din partea companiilor farmaceutice. Altfel spus, reprezentanţii guvernului se îmbogăţesc, iar populaţia e supusă unui risc inutil!
• Ca în cazul tuturor vaccinurilor, nu doar că eficienţa Gadarsilului nu este dovedită, dar acesta de fapt măreşte probabilitatea ca femeile să fie infectate ulterior cu Papiloma şi să dezvolte tumori canceroase!

Nu vă lăsaţi manipulaţi!

Un articol publicat de ziarul Ziua pe acest subiect debutează alarmant cu statisticile îngrijorătoare – „România se situează pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte mortalitatea prin cancer de col uterin, iar şase femei mor zilnic din această cauză, în timp ce alte nouă cazuri noi sunt diagnosticate.” Ce urmăreşte mass-media, de fapt, prin această manipulare abil realizată, pentru a induce spaima şi a convinge cât mai multă lume să accepte vaccinarea? De ce nu se vorbeşte despre alte posibile cauze ale numărului mare de afecţiuni cervicale? Anticoncepţionalele, tampoanele, relaţiile sexuale arbitrare, începerea vieţii sexuale la vârste din ce în ce mai fragede sunt tot atâtea cauze ale degradării sănătăţii femeilor.
De câte suferinţe mai este nevoie până când românii să se trezească şi să nu mai accepte astfel de abuzuri ale guvernanţilor?!
Tatal sau, Josef Korbel (1909 – 1977), diplomat ceh pana la fuga sa din calea nazistilor. Mentorul secretarului de stat Condoleezza Rice. Fondatorul Graduate School of International Studies. MembruCOUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .
A promovat in Romania vaccinul GARDASIL – SILGRAD .
Center for Strategic and International Studies este un think tank politica externa fondat in 1964 deArleigh Burke si David Manker Abshire, ultimul fiind si seful National Security Group (ce include si State and Defense Departments,  U.S. Information Agency, Central Intelligence Agency). Fost director laProctor & Gamble.
Centrul i-a avut sefi pe greii: Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, William Cohen, George Argyros siBrent Scowcroft.
Analizele lor includeau terrorism, homeland security, energy, trade si technology.
CSIS de asemenea a sponsorizat Iraq Study Group si Operation Dark Winter (numele de cod al unui atac terorist simulat in 22 – 23 iunie 2001).
Zbigniew Kazimierz Brzezinski (1928-), participant Bilderberg Group , fost National Security Advisor, membru Council on Foreign Relations, la ajutat pe David Rockefeller in fondarea Comisiei Trilaterale,unde a fost si director.
A “anticipat“ doua evenimente majore. Caderea Shah of Iran si invazia Afganistanului de catre URSS.
A avut un rol major in formarea Afghan mujaheddin network.
Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President’s Foreign Intelligence Advisory Board.
A fost in consiliul de conducere al Freedom House, pe unde s-au mai perindat si Samuel Huntington, Donald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz.
Co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz siAlexander Haig.
A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline.
A fost Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama, alaturi de fiul sau Mark Brzezinski.
Citat Zbigniew Brzezinski:

Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.“

David Geffen

http://www.virginmedia.com/images/david_geffen-gal-villains.jpg
David Geffen (1943-), evreu, record executive, producator de film si teatru american, homosexual.
Vechi coleg cu Barry Diller, fondeaza in 1970 Asylum Records unde au inregistrat Jackson Browne, The Eagles, Joni Mitchell, Bob Dylan, Tom Waits, Linda Ronstadt si J.D. Souther. Compania se uneste in 1972 cu Elektra Records si devine Elektra/Asylum Records in care ramane pana in 1975 cand pleaca la studiourile de film Warner Brothers ca Vice Chairman.
In 1980 fondeaza Geffen Records si il recruteaza ca presedinte pe Ed Rosenblatt de la Warner Brothers Records. Inregistreaza Donna Summer, Asia cu Steve Howe si John Wetton, Elton John The Fox album, Cher, Sonic Youth, Aerosmith, XTC, Peter Gabriel, Lone Justice, Blink-182, Guns N’ Roses, Pat Metheny, Sloan, Nirvana, The Stone Roses, Neil Young, Weezer si Rufus Wainwright. Marca este vanduta in 1990 catre MCA, azi fiind parte a Interscope-Geffen-A&M divizie a succesorului MCA, Universal Music Group.
In 1994 cofondeaza studiourile DreamWorks SKG impreuna cu Steven Spielberg si Jeffrey Katzenberg.
L-a sprijinit pe Barack Obama in campania prezidentiala. Despre sotii Clinton spunea : “Toti in politica mint , dar ei o fac atat de usor, incat devine suparator “.


Jeffrey Katzenberg

http://www.theage.com.au/ffximage/2007/05/26/katzenberg_fea_2705_narrowweb__300x400,0.jpg
Jeffrey Katzenberg (1950-), evreu, CEO al DreamWorks Animation, chairman al The Walt Disney Company, producator american de film: ShrekShark TaleMadagascarOver the HedgeBee Movie siKung Fu Panda.
Asistent al lui Barry Diller (Chairman al Paramount Pictures) are succes cu Star Trek: The Motion Picture(1979). Continua munca si devine presedinte de productie sub Chief Operating Officer (COO) Michael Eisner.
Katzenberg s-a alaturat lui Steven Spielberg si Haim Saban in sustinerea prietenului lor Arnold Schwarzenegger in functia de guvernator al Californiei.
L-a sustinut financiar pe candidatul Barack Obama.
DreamWorks SKG
DreamWorks, LLC, cunoscuta si ca DreamWorks Pictures, DreamWorks SKG sau DreamWorks Studios este unul din cele mai importante studiouri de film americane, producator si distribuitor inclusiv de jocuri video si programe de televiziune.
A inceput in 1994 ca proiect ambitios al mogulilor Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen (de unde si initialele SKG) beneficiind de sprijinul lui Paul Allen, cofondatorul Microsoft. In 2006 o parte importanta din actiuni sunt cumparate de un grup condus de George Soros.

Penny Pritzker
http://lupuldacicblog.files.wordpress.com/2013/08/6e7b6-pritzker.png?w=640
Penny Sue Pritzker (1959-), membra a uneia din cele mai prospere familii din SUA, Chair of Classic Residence by Hyatt, finance chair of Barack Obama’s presidential campaign.
Directoare a Marmon Group, 2002 – 2008, directoare LaSalle Bank Corporation (2004-2007), acum parte a Bank of America.
Membra Council on Foreign Relations .
Activitatea ei este asociata cu criza ipotecara subprime. Pe cand era chairman la Superior Bank of Chicago (unde unchiul sau Jay Pritzker detinea 50 %), banca a crescut spectaculos.

Robert Rubin
http://cache.daylife.com/imageserve/02EXa97cCl7SI/340x.jpg
Robert Edward Rubin (1938-), evreu, Director si Chairman of the Executive Committee Citigroup. De asemenea United States Secretary of the Treasury.
In 1995, la un an dupa semnarea North American Free Trade Agreement (NAFTA), si imediat dupa depunerea juramantului ca Secretary of Treasury, Mexicul intra ciudat intr-o mare criza financiara, astfel incat acesta, impreuna cu Alan Greenspan (Federal Reserve Board Chairman) il sfatuiesc pe Clinton si acesta evident aproba 20 miliarde catre guvernul mexican in cadrul Exchange Stabilization Fund.
In 1997–1998, impreuna cu evreiiLawrence H. Summers si Alan Greenspan lucreaza cu FMI pentru combaterea crizei financiare din Rusia …
In 2003 devine Vice Chairman al Council on Foreign Relationsiar in 2007 Co-Chairman.
Alaturi de Lawrence H. Summers si Paul Volcker a fost consilier economic al candidatului Obama .
In legatura cu NAFTA, Henry Kissinger declara:
“NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “
In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte:George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele Chevron Oil Company (Rockefeller), David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.
Delegatia americana face parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie
Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov.

Haim Saban
http://www.ariva.de/Haim_Saban_a26063
Haim Saban (1944-), evreu, nascut Egipt, mogul mass-media american. In Franta promoveaza animatia japoneza sau seriale americane. In 2001 el si News Corporation vand Fox Family Worldwide catre The Walt Disney Company pentru ABC, formandu-se ABC Family Channel.  In 2006 conduce un grup de investitori ce cumpara Univision, cea mai mare televiziune de limba spaniola din SUA.
A fost cel mai mare contribuitor catre partidul democrat . Totusi , impreuna cu Steven Spielberg siJeffrey Katzenberg il sprijina pe Arnold Schwarzenegger pentru postul de guvernator republican al Californiei.
In 2002 Brookings Institution (finantari enorme din partea Rockefeller si Ford Foundations)a intemeiat organizatia pro israeliana Saban Center for Middle East Policy, denumire in onoarea mogulului media Haim Saban care a donat mari sume de bani catre aceasta.

Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.
COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefellerdevine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.
Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.
Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.
Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei “.
Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :
“ Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial. “


Comisia Trilateralaa fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspansi Paul Volcker, ambii fosti capi aiFederal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director.


Group of Thirty este un grup select fondat in 1978 la initiativa Rockefeller Foundation, format din lideri finantisti, capi ai gigantilor bancari privati sau ai bancilor centrale si academicieni, ce studiaza solutiile optime economice si financiare necesare precum si impactul lor asupra publicului si sectorului privat. Aria de interes include schimburi valutare mondiale, tranzactionari, transferuri, capital marketsinternational, institutii financiare internationale, banci centrale, macroeconomie.
Primul chairman a fost Johannes Witteveen, fostul managing director al FMI. Actualul chairman of trustees este Paul Volcker.
Asia Society fost fondata in 1956 de John D. Rockefeller III avand scopul promovarii prieteniei si intelegerii intre popoarele, intre liderii si institutiile Asiei si SUA si al implementarii noilor idei in politica, afaceri, educatie, arta si cultura.
Co sponsorizeaza US-Asia Update Roundtable Series la Council on Foreign Relations
A cooptat si Bill & Melinda Gates Foundation (care s-a mai alaturat familiei si in programele de promovare a avortului). American International Group (AIG) a fost in 2006  unul din sponsorii majori. Evident si Rockefeller Foundation si Rockefeller Brothers Fund. Un suport special vine din partea personalitatilor Kofi Annan, Henry Kissinger, Rupert Murdoch
Chairman of the executive committee este Richard Holbrooke, un vechi asociat al familiei.
Corporatii finantatoare:
American International Group , corporatie membra Council on Foreign Relations
Citigroup, corporatie membra Council on Foreign Relations
Coca-Cola, corporatie membra Council on Foreign Relations
Merrill Lynch, corporatie membra Council on Foreign Relations
Morgan Stanley, corporatie membra Council on Foreign Relations
Pfizer, corporatie membra Council on Foreign Relations
Sony, corporatie membra Council on Foreign Relations
American Express, corporatie membra Council on Foreign Relations
Boeing, corporatie membra Council on Foreign Relations
ExxonMobil, corporatie membra Council on Foreign Relations
IBM, corporatie membra Council on Foreign Relations
JP Morgan Chase, corporatie membra Council on Foreign Relations
Merck, corporatie membra Council on Foreign Relations
Time Warner, corporatie membra Council on Foreign Relations
Jay Rockefellerimpreuna cu fiul sau sunt greii actuali ai Asia Society.
Brookings Institution este unul din cele mai vechi think tanks americane (1916)  specializat pe stiinte sociale, economie, politica, guvernare, politica externa, economie globala si dezvoltare. A contribuit la crearea Natiunilor Unite, Planului Marshall, Congressional Budget Office.
Finantari enorme au venit din partea Rockefeller si Ford Foundations.
In 2002 a intemeiat organizatia pro israeliana Saban Center for Middle East Policy, denumire in onoarea mogulului media Haim Saban care a donat mari sume de bani catre aceasta.
In 2006 au fondat John L. Thornton China Center, un foarte important centru de cercetare al politicii chineze, avand si sprijinul fostului President si COO al Goldman Sachs, John L. Thornton. Urmeaza deschiderea Brookings-Tsinghua Center la Tsinghua University in Beijing si Brookings Doha Center in Qatar in lumea musulmana.

Uniunea Europeana si papusarii ei.


https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_eVxkxnEZWjWS1ZozyeCpJOoJvLzPQ9OgG0JWTQT9UZWZljRl
Potrivit prestigiosului istoric César Vidal , pentru a inţelege ce se intampla in Europa trebuie luat in consideratie fenomenul francmasoneriei . Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de acestia in formarea Uniunii Europene. Spre exemplu, afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” , fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional , ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta” si ca acestia exercita “o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate.”
Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.
In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana . Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.
Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta . In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat: ” Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason. ”. Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus ca principiul dupa care functioneaza institutiile europene este “Afara cu crestinii, inauntru cu francmasonii”. Tot el a mai spus, “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti. „
In perioada preaderarii Romaniei la NATO si UE , deja stiau mult mai multi , deja se vorbea ca se doreste extinderea . Dar toti care s-au perindat la putere in tara noastra , mass-media , “ elitele “ si evident UE prezentau situatia exact pe dos . Adica noi ne straduiam sa intram si ei ne impuneau conditii . Si multi romani s-au lasat pacaliti . Se vorbea mult atunci de tot felul de reforme necesare si obligatorii . Azi multi recunosc ca nici acum nu s-a reformat ce trebuia si totusi am intrat in cele doua organizatii . Si asta pentru ca pe stapanii vestului ii interesa cu totul altceva . Privatizarea sectoarelor strategice bancar , energetic plus eventual maruntisuri . Iar asta autoritatile romane au realizat . Si asta era tot ce conta , tot ce interesa . Interesul “ investitorilor “ din vest in Romania este minim in alte domenii . Sperantele romanilor indoctrinati cu himerice iminente masive investitii in tara noastra , s-au spulberat .
Doar cate un mastodont isi mai deschide din cand in cand cate o sucursala aici , deoarece isi permite sa plateasca mana de lucru locala in bataie de joc (vezi de exemplu cazul Dacia-Renault). Iata doar cateva exemple de achizitii si privatizari strategice sau importante : BCR- Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic Arcelik , Luxten , Terapia Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban . Interesanta este numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan si ABN AMRO Rothschild.
Care este folosul de pana acum al aderarilor la NATO si UE ? Deoacamdata doar cheltuim . Cumparam echipamente militare proaste de la ei , trimitem pe cheltuiala noastra militari unde au ei interes (Afganistan, Irak, Kosovo etc), varsam bani multi Europei dar nu suntem in stare sa-i cheltuim pe cei ce vin de la ea (in mod ipotetic) si tot asa . Mai mult , populatia este stoarsa de preturi si dobanzi mari de catre cei carora le-au fost date pe mai nimic sectoarele strategice. 

Din ARTICOLE PRELUATE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu